Doorgaan naar inhoud

Over ons

Incontinentie is een probleem dat veel mensen treft, ongeacht leeftijd of geslacht. Het is een onderwerp dat vaak omgeven is door schaamte en terughoudendheid, maar het is belangrijk om te weten dat er betrouwbare oplossingen beschikbaar zijn om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Eén van die oplossingen is het vertrouwde voordelige incontinentiemateriaal dat je eenvoudig kunt bestellen bij Zorgverbond.

Vertrouwd voordelig

Bij Zorgverbond begrijpen we de gevoeligheid en de noodzaak van discreet en effectief incontinentiemateriaal. Daarom bieden wij een breed scala aan producten die zowel betrouwbaar als betaalbaar zijn.

Zorgverbond, vertrouwd en voordelig voor al je incontinentiematerialen. Met een uitgebreid assortiment hoogkwalitatieve incontinentiematerialen die speciaal zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Alle producten worden op de dag van bestellen verzonden vanuit ons magazijn in Amersfoort. Wist je dat 98% van onze leveringen de volgende dag worden bezorgd? Zo hoef je nooit lang te wachten op jouw incontinentiemateriaal.

Bij Zorgverbond begrijpen we dat de uitdagingen van het dagelijks leven verder gaan dan alleen fysieke gezondheid. Onze missie is duidelijk: we willen vrouwen, mannen en ouderen in de leeftijd van 40-90 jaar, die last hebben van licht tot matig tot zwaar urineverlies, hoogwaardige hulpmiddelen leveren tegen de laagste prijs.

Ons ervaren team

Achter Zorgverbond staat een team van toegewijde professionals met meer dan 25 jaar ervaring in incontinentiezorg. Dankzij onze diepgaande kennis van onze producten kunnen onze deskundige medewerkers je helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Wij begrijpen de uitdagingen! Daarom staan wij 8 uur per dag telefonisch en per mail, klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste oplossing. 

Wil je liever anoniem tot de juiste oplossing komen? Dat begrijpen wij uiteraard ook, daarom helpen wij je graag via onze anonieme test. Met deze test ontdek jij welke producten aansluiten op jouw behoeften en wensen. 

Gemak van bestellen

Bij Zorgverbond begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is dat het verzenden van gevoelige producten discreet en veilig verzonden moeten worden. Discreet verpakken betekent dat de verpakking geen aanwijzingen geeft over de inhoud, waardoor je met een veilig gevoel zonder ongemak jij jouw incontinentie materiaal kan bestellen. 

Heb jij al eerder bij ons besteld? Vertel ons hoe de bestelling verliep. Via de volgende link kun je gemakkelijk een review schrijven: https://www.kiyoh.com/invite-link/1077870/zorgverbond?lang=nl


Bezoekadres:

Wiekenweg 41
3815 KL, AMERSFOORT
T. 088 - 77 222 50
E. support@zorgverbond.nl 

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: Altair Commerce B.V.
Kamer van Koophandel-nummer: 83715541
BTW-nummer: NL 8629 67 259 B01