Doorgaan naar inhoud

Reviews

"Wie kan een review achterlaten? Zijn dit alleen klanten die een product hebben gekocht? Of kan iedereen een review achterlaten?"
Alle klanten die een product hebben gekocht ontvangen en mailtje met de vraag of ze een review willen schrijven. Ook is het mogelijk als een klant in een product komt, daar zelf al een review te schrijven.

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?

Klanten ontvangen een mail op het mailadres waarmee ze zelf ook besteld hebben. Je ziet ook wat ze besteld hebben, en ze gebruiken hun naam en dat mail adres.
Zorgverbond maakt gebruikt van de internationaal erkende reviewverzamelaar genaamd www.Judge.me. Hiermee waarborgen we dat de reviews door externe partij worden geverifieerd en beheerd en de consument het meeste reële beeld van Zorgverbond krijgt.

Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst op uw website?

Ja zeker, zo krijgen klanten een beeld van een product en of het past bij hun wensen en verwachtingen. Om de betrouwbaarheid te waarborgen worden alle door klanten ingevulde reviews op de webpagina van Zorgverbond geplaatst, tenzij de reviews niet voldoen aan de beleidsregels van Judge.me.

Worden er betaalde reviews op uw website geplaatst?

Nee. Er worden nooit betaalde reviews op de webpagina van Zorgverbond weergegeven. Het zou wel kunnen zijn dat externe bronnen op de webpagina van Zorgverbond worden weergegeven, maar hier zal nooit een vergoeding in wat voor vorm dan ook, tegenover staan.

Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst op uw website om een review te controleren?

De geschreven reviews worden binnen een termijn van 24-uur op de website van Zorgverbond geplaatst.

In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?

Om de betrouwbaarheid van de reviews te waarborgen, gebruikt Zorgverbond het platform Judge.me en Kiyoh voor het verzamelen van reviews. De reviews worden inhoudelijk gecontroleerd volgens de beleidsregels van Judge.me en Kiyoh, voordat ze op de webpagina verschijnen. Reviews kunnen worden afgekeurd op basis van bijvoorbeeld racisme, seksisme of andere vormen van discriminatie.

Schrijf een review

Wil jij een review schrijven? De reviews van Judge.me staan onder elk product en is voor de producten. Wil jij een inhoudelijke review schrijven over het bedrijf Zorgverbond kan dat gemakkelijk via de volgende link: https://www.kiyoh.com/invite-link/1077870/zorgverbond?lang=nl