Doorgaan naar inhoud

Thuiswinkel Waarborg certificaat

Thuiswinkel.org verklaart dat haar lid:
het Certificaat Thuiswinkel Waarborg mag voeren.
Dit betekent dat Zorgverbond.nl als webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.
Zorgverbond.nl werd voor het eerst gecertificeerd op 20 februari 2024.

Zorgverbond.nl biedt jou ten minste de volgende 10 zekerheden:

1. Het bedrijf bestaat écht en bereik je zo:

Zorgverbond.nl

Vestigingsadres:
Wiekenweg 41
3815 KL Amersfoort
Nederland

Postadres:
Wiekenweg 41
3815 KL Amersfoort
Nederland
Telefoonnummer 088 - 77 222 50
E-mail support@zorgverbond.nl
Website URL https://zorgverbond.nl/

KvK 83715541
Lid sinds 20 februari 2024

2. De webwinkel voert de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

De Algemene Voorwaarden Thuiswinkel worden opgelegd aan alle leden van Thuiswinkel.org. Zo weet je dat je altijd bent verzekerd van jouw rechten als consument. De algemene voorwaarden zijn gemakkelijk vindbaar op de website van Zorgverbond.nl.

3. Bedenktijd van minimaal 14 dagen

Het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat leden de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen naleven. Lees wat je kunt doen in de bedenktijd en welke uitzonderingen er in de wet zijn.

4. Betaalmethode die bescherming biedt

Je krijgt de mogelijkheid om te betalen via een methode waarmee je beschermd bent tegen niet-levering of faillissement.

5. Helder aanbod: je weet precies wat je koopt

Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.

6. Overzichtelijk bestelproces

Het bestelproces in de webshop verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

7. Prijzen zijn duidelijk

Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.

8. Veilige betaalomgeving

Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

9. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens

Zorgverbond.nl heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org Zorgverbond.nl aan op deze verplichtingen. Aanvullend voert Thuiswinkel.org ICT-veiligheidstests uit op de webshops en platformen die gecertificeerd zijn.

Lees hier hoe Thuiswinkel dit borgt.

10. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie

Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij Zorgverbond.nl of dien een klacht in via het klachtenformulier. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken. Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf; Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.

Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor bedrijven die via internet producten en diensten verkopen.

Bekijk hier het officiële certificaat.